Bras­se­rie Bir­ds

Heer­lijk dine­ren, gezel­lig­heid en genie­ten op het mooi­ste ter­ras van Hol­ten en omstre­ken. Bij Bras­se­rie Bir­ds wor­den de hoofd­ge­rech­ten bereid op de BBQ en kunt u heer­lijk genie­ten van uw drank­je ter­wijl uw diner wordt klaar­ge­maakt.
Geo­pend van don­der­dag t/m zon­dag. Tijd: 17:00 uur — 20:00 uur. 

Voor­ge­rech­ten

Uru­ma­ki € 10,00
Sus­hi rol met zalm, wasa­bi may­o­nai­se, soja en furi­ka­ke

Car­p­ac­cio € 12,00
Citrus mayo, ruco­la, cher­ry tomaat, Par­me­zaan­se kaas en pijn­boom­pit­ten

Capre­se Bur­ra­ta € 10,50
Romes­co, ven­kel pes­to en basi­li­cum vinai­gret­te

Hoofd­ge­rech­ten

Dora­de filet met citroen en citroen­tijm € 21,00
Hal­ve kreeft € 27,50
Pican­ha met chi­michur­ri € 21,50
Entre­co­te met krui­den­bo­ter € 23,00
Ribeye met krui­den­bo­ter € 27,00
Porto­bel­lo gevuld met ricot­ta, ore­ga­no, basi­li­cum en papri­ka € 19,00

De hoofd­ge­rech­ten wor­den geser­veerd met gepof­te aard­ap­pel, zure room en ver­se krui­den, kool­sla en mais of bos­peen.

Des­serts

Aard­bei­en met hang­op en sor­bet € 7,50
Banaan tof­fee ijs en jus van aman­del € 7,50

Reser­veer hier­on­der direct uw tafel

Wij han­te­ren de vol­gen­de maat­re­ge­len:
— reser­veer voor­af een tafel
— maxi­maal 3 per­so­nen per tafel (behal­ve 1 huis­hou­den)
— houdt reke­ning met ande­re gas­ten
— bij de ingang staat een hygi­ë­ne zuil, deze graag gebrui­ken voor u plaats neemt aan tafel
— bij aan­vang hou­den wij een kor­te gezond­heids­check
— het per­so­neel vol­doet aan alle hygi­ë­ne­voor­schrif­ten
— tot slot: ont­span, beleef en geniet!