Dine­ren

 

Niet voor niets begint onze naam met Res­tau­rant: eten, een mooi glas wijn en lang tafe­len, dat is culi­nair genie­ten. Er wordt door chef-kok Marc Boti, sous-chef Andy Mees­ter en hun jon­ge, talent­vol­le keu­ken­team inter­na­ti­o­naal en ver­ras­send gekookt.
Hoog Hol­ten is door Miche­lin voor het 9e jaar op rij bekroond met een Bib Gour­mand, wat staat voor een uit­ste­ken­de prijs/kwaliteit ver­hou­ding.
Naast een wis­se­len­de à la car­te kaart, kunt u zich ook laten ver­ras­sen met een sur­pri­se menu of het Bib Gour­mand menu.  Joseph Dover­mann en Kri­sty Nij­land zor­gen voor een mooie pas­sen­de wijn bij de gerech­ten.
U kunt ook kie­zen voor Bras­se­rie Bir­ds: gezel­lig, gemak­ke­lijk en goed is het uit­gangs­punt. Hier ser­ve­ren wij voor de lunch een lek­ke­re sala­de, brood­je of een 2‑gangen menu. In de mid­dag bor­re­len met klei­ne hap­jes en ’s avonds heer­lij­ke gerech­ten die wor­den geser­veerd met kool­sla, groen­ten van het sei­zoen, bour­gon­di­sche friet en eigen may­o­nai­se.

Res­tau­rant Hoog Hol­ten

Ontwerp zonder titel (5)
Reser­veer uw tafel

Bras­se­rie Bir­ds

huiskamer birds 1
Reser­veer uw tafel

Menu­kaar­ten

EGQT8835
Lees meer
Door de bij­zon­de­re ova­le vorm van Res­tau­rant Hoog Hol­ten heeft u prach­tig uit­zicht op de bos­tuin. Voor een diner met meer pri­va­cy is er de intie­me bibli­o­theek of de huis­ka­mer van Bras­se­rie Bir­ds. Ape­ri­tief en kof­fie wor­den even­tu­eel geser­veerd in de loun­ge of bibli­o­theek.

Zodra het weer het toe­laat wor­den ont­bijt, lunch en diner op het ter­ras geser­veerd: een van de mooi­ste plek­jes in Neder­land.

Res­tau­rant Hoog Hol­ten:
Lunch van 12 — 14.30 uur
Diner van 18 — 21 uur


Bras­se­rie Bir­ds:
Van­af 9 uur geo­pend voor kof­fie met taart
Lunch van 12 — 17 uur
Diner van 18 — 21 uur (zon­dags diner van­af 15 uur)