Forthaarsweg 7, 7451 JS Holten NL
+31 (0)548 361306
Reserveer
Restaurant en Brasserie

Niet voor niets begint onze naam met Restaurant: eten, een mooi glas wijn en lang tafelen, dat is culinair genieten. Er wordt door ons jonge, talentvolle keukenteam internationaal en verrassend gekookt. Door Michelin is Restaurant en Brasserie Hoog Holten onderscheiden met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Naast een wisselende à la carte kaart, kunt u zich ook laten verrassen met een surprise menu of het Bib Gourmand menu. Gastheer Joseph Dovermann zorgt voor een mooie passende wijn bij de gerechten. U kunt ook kiezen voor de Brasserie: gezellig, gemakkelijk en goed is het uitgangspunt. In de sfeervolle serre serveren wij voor de lunch een lekkere salade, broodje of een 2-gangen menu. In de middag borrelen met kleine hapjes en ’s avonds een 3-gangen keuzemenu met heerlijke gerechten die worden geserveerd met salade en frites.

Ovale vorm

Door de bijzondere ovale vorm van het restaurant heeft u prachtig uitzicht op de bostuin. Voor een diner met meer privacy is er de intieme bibliotheek of de Green Room. Aperitief en koffie worden eventueel geserveerd in de lounge of bibliotheek.

Mooiste plekje van Nederland

Zodra het weer het toelaat worden ontbijt, lunch en diner op het terras geserveerd: een van de mooiste plekjes in Nederland.

7 dagen per week geopend. Lunch: 12.00 tot 14.30 uur. Diner: 18.00 tot 21.00 uur. Menukaart
7 dagen per week geopend. Lunch: kleine kaart van 12.00- 21.00 uur (broodjes tot 17.00 uur). Diner: 18.00 tot 21.00 uur. Menukaart 
Reserveer uw tafel