Lun­chen

 

Geniet van een luxe belegd brood­je, een heer­lij­ke sala­de of war­me gerechten.
Ook kunt u culi­nair genie­ten van een uit­ge­brei­de lunch met meer­de­re gangen.
Wij ver­wel­ko­men u graag in onze gezel­li­ge ser­re of in het prach­ti­ge restaurant.
maan­dag t/m zon­dag 12:00 uur — 17.00 uur.

 

 

 

Luxe belegd oerbrood

Bur­ra­ta, ven­kel­pes­to, romes­co, tomaat 
€ 8,50
Clubs­and­wich, gerook­te kip, spek, ei, tomaat, komkommer 
€ 9,00
Huis­ge­rook­te zalm, krui­den­crè­me, cher­ry­to­maat, kruiden
€ 9,50
Car­p­ac­cio, pes­to, tomaat, parmezaan
€ 10,00

Sala­des

Sala­de vlees, ossen­haas­punt­jes, ser­ra­no­ham, augurk, Zwol­se mosterd
€ 15,75
Sala­de vis, Hol­land­se gar­naal, rivier­kreeft, zalm, vangst van de dag
€ 15,75
Sala­de vega, rode kool, Shrop­shi­re blue kaas, druiven
€ 15,75

War­me gerechten

Tos­ti keu­ze uit ham/kaas, kipfilet/kaas of kaas 
€ 5,75
Soep van het seizoen 
€ 6,75
Roer­ei keu­ze uit gerook­te zalm, bacon of beukenzwammetjes
€ 9,50
2 van Dob­ben kro­ket­ten met oer­brood en mosterd 
€ 9,50
Bapao pul­led pork, kool­sla, BBQ saus 
€ 12,50
Extra fri­tes € 3,00 

Proe­ve­rij vis of vlees 

Vis­pla­teau met diver­se soor­ten sei­zoens­ge­bon­den schaal/schelpdieren en vis
Geser­veerd met stok­brood en boter
1 per­soon € 16,00 / 2 per­so­nen € 28,75
Char­cu­te­rie met diver­se Spaan­se en Ita­li­aan­se ham- en worstsoorten
Geser­veerd met gro­ve mos­terd, cor­nis­hons en desembrood
1 per­soon € 10,00 / 2 per­so­nen € 18,50

Zoet

Bel­gi­sche wafel, aard­bei­en, vanil­le ijs, slagroom
€ 7,50
Appel­ge­bak of chee­se­ca­ke met slagroom
€ 3,25
Kof­fie of thee met zoe­te lekkernijen
€ 6,00

Sur­pri­se­me­nu van de chef (tot 14.30 uur)

Laat u culi­nair ver­ras­sen! Heeft u dieet­wen­sen of aller­gie­ën? Geef dit aan ons door en laat het menu ver­der over aan de cre­a­ti­vi­teit van het keukenteam.

2‑gangen menu € 35,00
3‑gangen menu € 42,50
4‑gangen menu € 52,50

Wij han­te­ren de vol­gen­de maatregelen:
‑Bij de ingang van het hotel staat een des­in­fec­tie-zuil: maak hier gebruik van voor binnenkomst
‑Wij con­tro­le­ren al onze gas­ten op het Coronatoegangsbewijs.
‑Het dra­gen van een mond­kap­je is ver­plicht, behal­ve als u aan tafel zit
‑Het res­tau­rant is geo­pend van 12.00 — 17.00 uur
‑Tot slot: ont­span, beleef en geniet