Menu­kaar­ten hotel­gas­ten

Omdat wij reke­ning moe­ten hou­den met de aan­ge­pas­te maat­re­ge­len wer­ken wij momen­teel met een beperk­te menu­kaart.
Bekijk de menu­kaar­ten hier­on­der.


Lunch­kaart 

Luxe belegd oer­brood wit of bruin € 7,50
Keu­ze uit eier­sa­la­de, tonijn­sa­la­de geser­veerd met kom­kom­mer, tomaat en sla.
Of Ser­ra­no­ham met toma­ten rata­touil­le en sala­de.
Soep van de dag € 6,75
Bit­ter­bal­len (6 stuks) € 5,50
Mini loem­pia ( 10 stuks) € 5,00
Gei­ten­kaas­kro­ket­jes ( 6 stuks) € 8,00
Gar­na­len­kro­ket­jes ( 6 stuks) € 8,00
Noot­jes € 3,00


Diner­kaart

Bij het Vei­lig Even Weg arran­ge­ment is een 3‑gangen diner inbe­gre­pen.
Het is moge­lijk om het diner uit te brei­den naar 4- of 5‑gangen met een toe­slag.

Voor­ge­recht:

Huis­ge­rook­te zalm met sala­de van Hol­land­se gar­naal, zoet­zu­re kom­kom­mer en jus van gran­ny smith
Of
Steak tar­taar met water­me­loen, inge­leg­de meloes ui, gefri­tuur­de kap­per­tjes en crè­me frai­che
Of
Knol­sel­de­rij van de bar­be­cue, vinai­gret­te van gefer­men­teer­de knof­look, zuring­may­o­nai­se en gedroog­de uit

***

Soep (toe­slag € 7,50)
Romi­ge bis­que met schaal- en schelp­die­ren met ver­se krui­den en vanil­le olie
Of
Medi­ter­ra­ne cour­get­te soep met pijn­boom­pit­ten, bos­ui en olijf­olie

***

Tus­sen­ge­recht (toe­slag € 10,00)

Gestoof­de mini octo­pus met risot­to nero en schuim van Par­me­zaan
Of
Ren­dang met gestoof­de groe­ne kool, radijs kim­chi en kroe­poek
Of
Capre­se met bur­ra­ta, ven­kel-pes­to, aman­del en een vinai­gret­te van basi­li­cum

***

Hoofd­ge­recht:

Kabel­jauw­fi­let met urud dahl, cher­ry­to­maat, espu­ma van kaf­fier en kori­an­der
Of
Zacht gegaar­de pro­cu­reur met duxel­les, bos­peen en een eigen jus
Of
Stamp­pot van bloem­kool­blad met sal­sa ver­de en kro­kan­te brick­deeg

***

Des­sert:

Basi­li­cum cre­meux met crè­me van citroen­me­lis­se en yog­hurt-min­t­ijs
Of
Bava­rois van braam met sal­mi­ak crè­me, yog­hurt crum­ble en jus van trek­drop
Of
Assor­ti­ment van 4 Euro­pe­se kazen met rozij­nen-vij­gen­brood en wal­no­ten