Menu­kaar­ten

 

De menu­kaar­ten van Res­tau­rant & Hotel Hoog Hol­ten zijn wis­se­lend per sei­zoen. Heeft u vra­gen omtrent dië­ten, aller­gie­ën of menu op maat? Geen pro­bleem, Hoog Hol­ten denkt graag met u mee.

Direct een tafel reser­ve­ren voor lunch of diner? Dat kan onder­in deze pagi­na.

Menu­kaart Res­tau­rant Hoog Hol­ten
Diner­kaart Bras­se­rie Bir­ds

VOOR

Zee cock­tail  11
Hol­land­se gar­naal, mos­sel, river­kreeft, zalm

Car­p­ac­cio  12
IJs­sel­val­lei rund, basi­li­cum, Par­me­zaan

Toma­ten sal­sa  10,5 (Vega)
Vlees­to­maat, rata­touil­le, citrus

Dop­erw­ten 8  (Vega)
Romi­ge soep, cre­me-fraî­che, desem­brood

Zalm 11,5
Gerookt, mie­riks­wor­tel, krui­den


HOOFD

Hou­se steak  27
Black Agnus, bear­nai­se­saus schuim

Fish & Chips  19,5
Gefri­tuur­de heek, oos­ter­se krui­den, remou­la­de

Var­kens Saté  19,5
Saté­saus, atjar, kroe­poek, gebak­ken uitjes

Lin­zen Cur­ry  18  (Vega)
Noe­dels, kori­an­der, papa­dum

Half piep­kui­ken 17,5
Sesam­dres­sing, broc­co­li

Slip­tong  21
Aard­ap­pel­crè­me, krui­den, zee­kraal

Alle hoofd­ge­rech­ten wor­den geser­veerd met kool­sla, sei­zoens­groen­te, bour­gon­di­sche fri­tes en eigen may­o­nai­se.

 

TOE

Pan­na cot­ta  7
Blau­we bes, vanil­le, sor­bet

Ver­se aard­bei­en 8,5
Yog­hurt­schuim, sor­bet

Lopend Cho­co­la­de­taartje  7,5
Fram­boos, sinaas­ap­pel, room­ijs

Kof­fie met…  5,5
Lek­ker­nij­en

Lunch­kaart bras­se­rie bir­ds
Luxe belegd oer­brood (wit of bruin)

 

Huis­ge­rook­te zalm, avo­ca­do, cher­ry­to­maat, dil­le
€ 10,00
Bur­ra­ta (zach­te moz­ze­rel­la), baba anouch, litt­le gem
€ 8,50
Clubs­and­wich, gerook­te kip, spek, ei, tomaat, kom­kom­mer, groen­te­chips
€ 9,00
Car­p­ac­cio, pes­to, tomaat, par­me­zaan, ace­tostroop
€ 10,00

Sala­des

Ossen­haas­punt­jes, ser­ra­no­ham, augurk, zwol­se mos­terd
€ 15,75
Gewok­te wit­vis, rivier­kreeft­staart­jes, sugar snaps, sesam
€ 15,75
Ita­li­aan­se peu­len, zon­ge­droog­de tomaat, papri­ka, pes­to
€ 15,75
Onze sala­des wor­den geser­veerd met stok­brood en boter

Warm

Tos­ti keu­ze uit kaas, ham/kaas, kipfilet/kaas
€ 5,75
Bapao pul­led pork, kool­sla, BBQ saus
€ 12,50
Roer­ei keu­ze uit gerook­te zalm, bacon, beu­ken­zwam­me­tjes
€ 9,50
Hot­dog, gebak­ken uitjes, sri­ra­cha may­o­nai­se, kim­chi sala­de
€ 10,00
Vangst van de dag met kro­ket van Hol­land­se gar­naal
(geser­veerd met fri­tes en kool­sla)
€ 19,50
2‑gangen menu inclu­sief koffie/thee met fri­an­di­ses
(tot 14:30 uur, bin­nen 1 uur te ser­ve­ren)
€ 35,00

Soep

Spaan­se gaz­pa­cho met schuim van kom­kom­mer
€ 6,75
Dage­lijks wis­se­len­de soep van het sei­zoen
€ 6,75

Sha­ring pla­teau voor 2 per­so­nen

Vis­pla­teau met diver­se soor­ten sei­zoens­ge­bon­den schaal/schelpdieren en vis
€ 28,75
Char­cu­te­rie met diver­se Spaan­se en Ita­li­aan­se ham- en worst­soor­ten
€ 18,50

Zoet

Appel­ge­bak met slag­room
€ 3,25
Chee­se­ca­ke met slag­room
€ 3,25
Kop­je kof­fie of thee met fri­an­di­ses
€ 6,00
Des­sert van de dag
€ 7,50

Voor bij de bor­rel
Kou­de bor­rel­hap­jes

 

Por­tie jon­ge kaas
€ 4,50
Por­tie worst
€ 4,50
Stok­brood met aïo­li
€ 4,50
Stok­brood met tape­na­de
€ 4,50
Gemeng­de noot­jes
€ 3,00
Gemeng­de olij­ven
€ 4,00

War­me bor­rel­hap­jes

Gemengd bit­ter­gar­ni­tuur
(2x van dob­ben bit­ter­bal. 2x tor­pe­do gar­naal, olij­ven, noot­jes)
€ 7,50
Van Dob­ben bit­ter­bal­len (6 stuks)
€ 5,50
Kreeft­bit­ter­bal­len (6 stuks)
€ 8,50
Kalfs­bit­ter­bal­len (6 stuks)
€ 8,50
Mini loempia’s (10 stuks)
5,00
Vlam­me­tjes (6 stuks)
7,50
Mini­k­ro­ket­jes van gei­ten­kaas (6 stuks)
€ 8,00
Gar­na­len­kro­ket­jes (6 stuks)
€ 8,00

Reser­veer hier­on­der uw tafel

Ande­re bezoe­kers beke­ken ook:

jenn-evelyn-ann-112980-unsplash
Sei­zoens Spe­ci­al