Forthaarsweg 7, 7451 JS Holten NL
+31 (0)548 361306
Reserveer
Kamertypes en prijzen

COMFORT (vanaf € 80)

De kamers Comfort zijn voorzien van alle gemakken zoals gratis Wi-Fi. De aparte badkamer heeft een douche, toilet, föhn en heerlijke Rituals-verzorgingsproducten.
Er zijn kamers Comfort op de begane grond en eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig. Drie kamers Comfort hebben een eigen balkon. Wij garanderen u een laagste prijs garantie bij rechtstreekse boekingen.

Reserveer

Kamergrootte 24 m2., 2 eenpersoonsbedden of 1 tweepersoonsbed, bureau, zithoek, ventilator, verwarming, douche, wc, föhn, toiletartikelen, telefoon, flat screen-tv, wekservice, gratis Wi-Fi.


DELUXE (vanaf € 110)

Alle kamers Deluxe zijn ruim en hebben een apart zitje. De badkamers hebben, behalve een douche, ook een apart bad. En natuurlijk heerlijke Rituals-verzorgingsproducten.
Eén kamer Deluxe is aangepast voor minder validen.
Er zijn kamers Deluxe op de begane grond en verdieping. Er is geen lift aanwezig. Er is ook een kamer deluxe met eigen balkon en een met een eigen terras.
Wij garanderen u een laagste prijs garantie bij rechtstreekse boekingen.

Reserveer

Kamergrootte 32 m2, 1 tweepersoonsbed, bureau, zithoek, ventilator, verwarming, bad, douche, wc, föhn, toiletartikelen, telefoon, flat screen-tv, wekservice, gratis Wi-Fi.


SUITE (vanaf € 130)

De twee suites zijn zeer ruim en luxe met veel extra’s zoals een tweepersoons whirlpool, een tweede televisie bij het bed en gebruik van kamerjassen. Eén suite is op de begane grond met eigen terras, de tweede op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.
Wij garanderen u een laagste prijs garantie bij rechtstreekse boekingen.

Reserveer

Kamergrootte 55 m2, 1 tweepersoonsbed, ruime zithoek, eettafel, ventilator, verwarming, whirlpool, douche, aparte wc, föhn, toiletartikelen, kamerjassen, telefoon, 2 flat screen-tv’s, wekservice, gratis Wi-Fi.


ECONOMY (vanaf € 80)

De 2 Economy kamers zijn gelegen op de 1e etage en voorzien van een tweepersoonsbed van 1.40m breed. Er is in het hotel helaas geen lift aanwezig. De kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals gratis Wi-Fi. De aparte badkamer heeft een douche, toilet, föhn en heerlijke Rituals-verzorgingsproducten.
Wij garanderen u een laagste prijs garantie bij rechtstreekse boekingen.

Reserveer

Kamergrootte 20 m2.,  1 tweepersoonsbed van 1.40m, bureau, verwarming, douche, wc, föhn, toiletartikelen, telefoon, flat screen-tv, wekservice, gratis Wi-Fi.