Restaurant
Momenteel zijn wij alleen geopend voor onze hotelgasten. Op de kamer staat een opgedekte tafel waar u heerlijk kunt genieten van het diner. Er wordt door chef-kok Marc Boti, sous-chef Andy Meester en hun jonge, talentvolle keukenteam internationaal en verrassend gekookt.
Hoog Holten is door Michelin voor het 9e jaar op rij bekroond met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Joseph Dovermann en Kristy Nijland zorgen voor mooie bijpassende wijnen bij de gerechten.
Geopend van maandag t/m zondag 17:00 — 20:00 uur.
Voorgerechten € 12,50
Geitenkaas Cremeux
Harissa — Paddenstoelen — Amandel — Limoen — Tuinkers
***
Gerookte Ribeye
Mierikswortel — Ui — Roze Peper — Citroen
***
Tonijn Tataki *
Quinoa — Mango — Abrikoos — Ponzu — Rode Peper
* ook vegetarisch te bestellen
Tussengerechten € 10,00
Duivenborst *
Bloemkool — Piccalilly — Kaantjes
***
Gamba Rouleau
Reblouchon — Dille — Kokos — Appel — Selderij
***
Kalfssukade Ravioli *
Knolselderij — Truffel — Beurre Blanc
* ook vegetarisch te bestellen
Hoofdgerechten € 25,00
Doradefilet *
Romesco — Wortel — Pastinaak — Tomaat
***
Eendenborstfilet *
Topinamboer — Kruidkoek — Stoofpeer — Garam Marsala
***
Longhaas *
Schorseneer — Biet — Koolraap — Appel — Cèpes
* ook vegetarisch te bestellen
Desserts € 9,00
Snickers
Chocolade — Brownie — Karamel — Noten
***
Bastogne Ganache
Witte Chocolade — Lemon Curd — Sinaasappel — Mandarijn
***
Europese Kazen
Drie soorten Europese kazen — Vijgentapenade — Appelstroop — Walnoten -
Druiven — Vijgenrozijnenbrood