Restaurant
Momenteel zijn wij alleen geopend voor onze hotelgasten. Op de kamer staat een opgedekte tafel waar u heerlijk kunt genieten van het diner. Er wordt door chef-kok Marc Boti, sous-chef Andy Meester en hun jonge, talentvolle keukenteam internationaal en verrassend gekookt.
Hoog Holten is door Michelin voor het 10e jaar op rij bekroond met een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Joseph Dovermann en Kristy Nijland zorgen voor mooie bijpassende wijnen bij de gerechten.
Geopend van maandag t/m zondag 17:00 — 20:00 uur.
Voorgerechten € 12,50
Beef tataki
Koriander — Ponzu — Radijs — Edamame
***
Zacht gegaarde rode mul
Stroganoff — Venkel — Harissa — Kruiden
***
Gekonfijte bataat
Geitenkaas — Amandel — Tortilla — Bosui
Tussengerechten € 10,00
Konijnfilet
Linzen — Sinaasappel — Kerrie — Bimi
***
Gemarineerde makreel
Venkel — Sesam — Bloemkool — Ponzu
***
Gepofte koolrabi
Pastinaak — Bospeen — Parmezaan — Dille
Hoofdgerechten € 25,00
Simmentaler rund *
Roodlof- Biet — Sjalot — Specerijen
***
Kalfssukade *
Bospeen — Ui — Pommes Dauphine — Serranoham
***
Roodbaarsfilet *
Gort — Tomaat — Kreeft — Bloemkool
* ook vegetarisch te bestellen
Desserts € 9,00
Rabarber cremeux
Citrus — Lychee — Limoen — Gember
***
Yoghurt bavarois
Stroopwafel — Sinaasappel — Passievrucht — Karamel
***
Europese kazen
Vier soorten Europese kazen — Vijgentapenade — Appelstroop — Walnoten -
Druiven — Vijgenrozijnenbrood