Res­tau­rant

 

Wij koken met liefde
Lang tafe­len, een goed gesprek, een mooi glas wijn en heer­lij­ke gerech­ten: dat is culi­nair genie­ten. Miche­lin geeft ons al jaren een Bib Gour­mand en wij zijn trots op deze onder­schei­ding voor een uit­ste­ken­de prijs-kwa­li­teit verhouding.
Chef-kok Marc Boti, Sous-chef Andy Mees­ter en hun jon­ge, talent­vol­le keu­ken­team wor­den geïn­spi­reerd door krui­den en ingre­di­ën­ten uit de hele wereld, onze eigen regio en de seizoenen.
Maar ze koken voor­al met aan­dacht en lief­de. Dat is wat je proeft en ziet aan de gerechten.
Het is moge­lijk om 1 dag van te voren een tafel te reser­ve­ren: 0548–361306 / reservering@hoogholten.nl

 

Menu van de Chef

Kies je aan­tal gan­gen en laat je ver­ras­sen met heer­lij­ke gerechten.
Zijn er aller­gie-/di­eet­wen­sen waar­mee wij reke­ning mogen houden?
Geef dit aan ons door en laat het menu ver­der over aan de cre­a­ti­vi­teit van het keukenteam.

3‑gangen menu  € 42,50
4‑gangen menu  € 52,50
5‑gangen menu  € 60,00

Vege­ta­risch diner 

Uiter­aard kunt u ook vege­ta­risch bij ons dineren.
De chef stelt graag een pas­send menu voor u samen!

3‑gangen menu  € 42,50
4‑gangen menu  € 52,50
5‑gangen menu  € 60,00

Wij han­te­ren de vol­gen­de maatregelen:
-Bent u ver­kou­den of heeft u verhoging/koorts: blijf dan thuis
‑Maxi­maal 4 per­so­nen per tafel
‑Bij de ingang van het hotel staat een des­in­fec­tie-zuil: maak hier gebruik van voor binnenkomst
‑Houd reke­ning met de ande­re gasten/personeel en houd vol­doen­de afstand
‑Tot slot: ont­span, beleef en geniet