Res­tau­rant

 

Niet voor niets begint onze naam met Res­tau­rant: eten, een goed glas wijn en lang tafe­len, dat is culi­nair genieten.
Er wordt door chef-kok Marc Boti, sous-chef Andy Mees­ter en hun jon­ge, talent­vol­le keu­ken­team inter­na­ti­o­naal en ver­ras­send gekookt.
Hoog Hol­ten is door Miche­lin bekroond met een Bib Gour­mand, wat staat voor een uit­ste­ken­de prijs/kwaliteit verhouding.
Heer­lij­ke à la car­te gerech­ten, een Bib Gour­mand menu of een ver­ras­sings­me­nu van de chef, er is van alles mogelijk.
Joseph Dover­mann en Kri­sty Nij­land zor­gen voor mooie bij­pas­sen­de wij­nen bij de gerechten.

 

Geo­pend van maan­dag t/m zon­dag 18:00 — 21:00 uur.

Het is moge­lijk om 1 dag van te voren een tafel te reser­ve­ren: 0548–361306 / info@hoogholten.nl

 

Voor­ge­rech­ten

Ter­ri­ne van eend € 12,50
Cous­cous — Yog­hurt — Korenasperge
***
Zacht gegaar­de rode mul € 12,50
Stro­ga­noff — Ven­kel — Harissa
***
Konijn € 12,50
Lin­zen — Bimi — Sinaasappel

Hoofd­ge­rech­ten

Entrecô­te € 26,00
Auber­gi­ne — Cour­get­te — Tomaat
***
Kalfs­su­ka­de € 25,00
Bos­peen — Ui — Serranoham
***
Rood­baars­fi­let € 24,00
Gort — Tomaat — Kreeft

Des­serts

Cho­co­la­de gana­che € 9,00
Pure cho­co­la­de — Sinaas­ap­pel — Citroen
***
Drop­fruit duo € 9,00
Rood fruit — Yog­hurt — Anijs
***
Euro­pe­se kazen € 12,50
Vijf soor­ten Euro­pe­se kazen — Vij­gen­ta­pe­na­de — Appel­stroop — Walnoten -
Drui­ven — Vijgenrozijnenbrood

Bib Gour­mand Menu € 39,00

Gema­ri­neer­de makreel
Ven­kel — Bloem­kool — Ponzu
of
Gekon­fij­te bataat
Gei­ten­kaas — Aman­del — Bosuit
***
Sim­men­ta­ler rund
Wit­lof — Biet — Specerijen
of
Ren­dang (vega­nis­tisch)
Kokos — Litt­le Gem — Spitskool
***
Rar­bar­ber cremeux
Citrus — Lychee — Gember
of
Euro­pe­se kazen
3 soor­ten Euro­pe­se kazen — Vij­gen­ta­pe­na­de — Appel­stroop — Walnoten -
Drui­ven — Vijgenrozijnenbrood

Sur­pri­se menu van de Chef

U kunt er ook voor kie­zen om u te laten ver­ras­sen door de chef.
Heeft u dieet­wen­sen of allergieën?
Geef dit aan ons door en laat het menu ver­der over aan de cre­a­ti­vi­teit van de keukenbrigade.

3‑gangen sur­pri­se­me­nu  42,50

4‑gangen sur­pri­se­me­nu  52,50

5‑gangen sur­pri­se­me­nu  60,00

Vege­ta­risch diner 

Uiter­aard kunt u ook vege­ta­risch bij ons dineren.

De chef stelt graag een pas­send menu voor u samen!

Wij han­te­ren de vol­gen­de maatregelen:
-Bent u ver­kou­den of heeft u verhoging/koorts: blijf dan thuis
‑Maxi­maal 4 per­so­nen per tafel
‑Bij de ingang van het hotel staat een des­in­fec­tie-zuil: maak hier gebruik van voor binnenkomst
‑Houd reke­ning met de ande­re gasten/personeel en houd vol­doen­de afstand
‑Tot slot: ont­span, beleef en geniet