Res­tau­rant

Niet voor niets begint onze naam met Res­tau­rant: eten, een mooi glas wijn en lang tafe­len, dat is culi­nair genie­ten. Er wordt door chef-kok Marc Boti, sous-chef Andy Mees­ter en hun jon­ge, talent­vol­le keu­ken­team inter­na­ti­o­naal en ver­ras­send gekookt.

Hoog Hol­ten is door Miche­lin voor het 9e jaar op rij bekroond met een Bib Gour­mand, wat staat voor een uit­ste­ken­de prijs/kwaliteit ver­hou­ding.

Heer­lij­ke à la car­te gerech­ten een Bib Gour­mand menu of een ver­ras­sings­me­nu van de chef, er is van alles moge­lijk. Joseph Dover­mann en Kri­sty Nij­land zor­gen voor mooie bij­pas­sen­de wij­nen bij de gerech­ten.
Geo­pend van maan­dag t/m zon­dag 18:00 — 21:00 uur.

 

Voor­ge­rech­ten

Voor­ge­recht van de dag € 12.50
Dage­lijks wis­se­lend gerecht met ver­se sei­zoens­pro­duc­ten
***
Een­den­borst € 13,00
Gerookt-Quinoa-Hazel­noot-Sinaas­ap­pel
***
Kabel­jauw­fi­let € 14,00
Cevi­che-Krab-Citrus-Olijf-Cur­ry
***
Krui­den Velou­té € 15,00
Kreeft-Saf­fraan-Peter­se­lie-Basi­li­cum-Ven­kel­kruid

Hoofd­ge­rech­ten

Hoofd­ge­recht van de dag € 24,00
Dage­lijks wis­se­lend gerecht met ver­se sei­zoens­pro­duc­ten

***
Var­kenslen­de € 25,00
Jala­pe­ño-Can­tah­rel-Knof­look-Ui-Tomaat
***
Long­haas € 26,00
Hosin-Eno­ki-Miso-Kom­kom­mer-Pon­zu
***
Makreel­fi­let € 27,00
Avo­ca­do-Fre­gu­la-Gruy­è­re-Sal­sa Ver­de-Rode Peper

Des­serts

Des­sert van de dag € 7,50
Een heer­lij­ke zoe­te cre­a­tie uit eigen patis­se­rie
***
Cho­co­la­de Cre­meux € 8,50
Lemon Curd-Pas­sie­vrucht-Limoen-Man­go
***
Par­fait Blau­we Bes­sen € 8,50
Crè­me Fraî­che-Brow­nie-Aman­del-Citroen-Vlier­bloe­sem
***
Euro­pe­se Kazen (vijf stuks) € 13,00
Vij­gen­ta­pe­na­de-Appel­stroop-Drui­ven-Wal­no­ten-Vij­gen­ro­zij­nen­brood

Bib Gour­mand Menu € 39,00

Bloody Mary
Tomaat-Limoen-Quinoa-Water­me­loen-Bleek­sel­de­rij
of
Entrecô­te
Cous­cous-Yog­hurt-Raz El Han­out-Zwar­te Knof­look-Kori­an­der
***
Zee­baars­fi­let
Oes­ter Chips-Das­hi-Ven­kel-Wor­tel-Ui
of
Polen­ta
Bies­look-Maïs-Vadou­van-Kool­ra­bi
***
Des­sert van de dag
Een heer­lij­ke zoe­te cre­a­tie uit eigen patis­se­rie
of
Semif­red­do
Honing-Fram­boos-Gra­ni­té-Vanil­le
of
Euro­pe­se Kazen (drie stuks)
Vij­gen­ta­pe­na­de-Appel­stroop-Drui­ven-Wal­no­ten-Vij­gen­ro­zij­nen­brood

Menu van de Chef

U kunt er ook voor kie­zen om u te laten ver­ras­sen door de chef.
Heeft u dieetwensen/allergieën? Laat ons dit weten en laat uw menu ver­der over aan de cre­a­ti­vi­teit van ons keu­ken­team!

3‑gangen sur­pri­se­me­nu € 42,50

4‑gangen sur­pri­se­me­nu € 52,50

5‑gangen sur­pri­se­me­nu € 60,00

Vege­ta­risch diner

Uiter­aard kunt u ook vege­ta­risch bij ons dine­ren.
De chef stelt graag een pas­send menu voor u samen!

Reser­veer uw tafel per mail of

tele­fo­nisch tij­dens kan­toor­uren. 

Wij han­te­ren de vol­gen­de maat­re­ge­len:
— reser­veer voor­af een tafel
— maxi­maal 3 per­so­nen per tafel (behal­ve 1 huis­hou­den)
— houdt reke­ning met ande­re gas­ten
— bij de ingang staat een des­in­fec­tie-zuil, maak hier gebruik van
— bij aan­vang hou­den wij een kor­te gezond­heids­check
— het per­so­neel vol­doet aan alle hygi­ë­ne­voor­schrif­ten
— tot slot: ont­span, beleef en geniet!