Res­tau­rant

 

Niet voor niets begint onze naam met Res­tau­rant: eten, een mooi glas wijn en lang tafe­len, dat is culi­nair genie­ten. Er wordt door chef-kok Marc Boti, sous-chef Andy Mees­ter en hun jon­ge, talent­vol­le keu­ken­team inter­na­ti­o­naal en ver­ras­send gekookt.

Hoog Hol­ten is door Miche­lin voor het 9e jaar op rij bekroond met een Bib Gour­mand, wat staat voor een uit­ste­ken­de prijs/kwaliteit verhouding.

Heer­lij­ke à la car­te gerech­ten, een Bib Gour­mand menu of een ver­ras­sings­me­nu van de chef, er is van alles moge­lijk. Joseph Dover­mann en Kri­sty Nij­land zor­gen voor mooie bij­pas­sen­de wij­nen bij de gerechten.
Geo­pend van maan­dag t/m zon­dag 17:00 — 20:00 uur. Momen­teel zijn wij alleen geo­pend voor onze hotel­gas­ten. Wilt u ook bij ons komen loge­ren? Kijk dan bij onze hote­lar­ran­ge­men­ten voor een heer­lijk nacht­je weg.

 

Voor­ge­rech­ten

Voor­ge­recht van de dag € 12.50
Dage­lijks wis­se­lend gerecht met ver­se seizoensproducten
***
Gam­ba € 13,50
Pompoen|Tom Yum Goong|Citrus|Citroengras|Rode Peper
***
Zee­baars­fi­let € 13,50
Ceviche|Munt|Yuzu|Guacamole|Gele Curry
***
Ribeye € 15,00
Gerookt|Mierikswortel|Ui|Roze Peper|Citroen

Hoofd­ge­rech­ten

Hoofd­ge­recht van de dag € 24,00
Dage­lijks wis­se­lend gerecht met ver­se seizoensproducten

***
Fazan­ten­fi­let € 26,00
Zuurkool|Aardappel|Spruiten|Cèpes|Buikspek
***
Skrei € 26,00
Dashi|Duindoornbes|Oester|Mossel|Zeesla
***
Her­ten­rug­fi­let € 27,00
Pompoen|Rendang|Meloes Ui|Kaneel|Steranijs

Des­serts

Des­sert van de dag € 7,50
Een heer­lij­ke zoe­te cre­a­tie uit eigen patisserie
***
Banaan Chee­se­ca­ke € 8,50
Popcorn|Baby Maïs|Zeezout|Karamel
***
Snic­kers € 8,50
Chocolade|Karamel|Pinda|Nougat
***
Euro­pe­se Kazen (vijf stuks) € 13,00
Vijgentapenade|Appelstroop|Druiven|Walnoten|Vijgenrozijnenbrood

Bib Gour­mand Menu € 39,00

Pom­poen Crèmesoep
Flespompoen|Kastanje|Pastinaak|Hazelnoot|Parmezaan
of
Cre­meux Geitenkaas
Harissa|Paddenstoelen|Amandel|Limoen|Tuinkers
***
Wildzwijnhaas
Nekbrood|Knolselderij|Port|Shiitake|Truffel
of
Schelvis
Spitskool|Kokos|Garam Masala|Mango|Mosterdzaad
***
Cre­meux Wit­te Chocolade
Yoghurt|Citroen|Granny Smith|Crumble
of
Bas­tog­ne Ganache
Mandarijn|Kaneel|Sinaasappel|Karamel
of
Euro­pe­se Kazen (drie stuks)
Vijgentapenade|Appelstroop|Druiven|Walnoten|Vijgenrozijnenbrood

Menu van de Chef

U kunt er ook voor kie­zen om u te laten ver­ras­sen door de chef.
Heeft u dieetwensen/allergieën? Laat ons dit weten en laat uw menu ver­der over aan de cre­a­ti­vi­teit van ons keukenteam!

3‑gangen sur­pri­se­me­nu € 42,50

4‑gangen sur­pri­se­me­nu € 52,50

5‑gangen sur­pri­se­me­nu € 60,00

Vege­ta­risch diner

Uiter­aard kunt u ook vege­ta­risch bij ons dineren.
De chef stelt graag een pas­send menu voor u samen!

Wij han­te­ren de vol­gen­de maatregelen:
— maxi­maal 4 per­so­nen per tafel (behal­ve 1 huishouden)
— houdt reke­ning met ande­re gasten
— na 20.00 uur schen­ken wij geen alco­ho­li­sche dran­ken meer
— bij de ingang staat een desinfectie-zuil
— het per­so­neel vol­doet aan alle hygiënevoorschriften
— tot slot: ont­span, beleef en geniet!