Res­tau­rant

 

Momen­teel zijn wij alleen geo­pend voor onze hotel­gas­ten. Op de kamer staat een opge­dek­te tafel waar u heer­lijk kunt genie­ten van het diner. Er wordt door chef-kok Marc Boti, sous-chef Andy Mees­ter en hun jon­ge, talent­vol­le keu­ken­team inter­na­ti­o­naal en ver­ras­send gekookt.
Hoog Hol­ten is door Miche­lin voor het 9e jaar op rij bekroond met een Bib Gour­mand, wat staat voor een uit­ste­ken­de prijs/kwaliteit verhouding.
Joseph Dover­mann en Kri­sty Nij­land zor­gen voor mooie bij­pas­sen­de wij­nen bij de gerechten.
Geo­pend van maan­dag t/m zon­dag 17:00 — 20:00 uur.

 

Voor­ge­rech­ten € 12,50

Gei­ten­kaas Cremeux
Haris­sa — Pad­den­stoe­len — Aman­del — Limoen — Tuinkers
***
Gerook­te Ribeye
Mie­riks­wor­tel — Ui — Roze Peper — Citroen
***
Tonijn Tata­ki *
Quinoa — Man­go — Abri­koos — Pon­zu — Rode Peper

 

* ook vege­ta­risch te bestellen

Tus­sen­ge­rech­ten € 10,00

Dui­ven­borst *
Bloem­kool — Pic­ca­lil­ly — Kaantjes
***
Gam­ba Rouleau
Reblou­chon — Dil­le — Kokos — Appel — Selderij
***
Kalfs­su­ka­de Ravioli *
Knol­sel­de­rij — Truf­fel — Beur­re Blanc

 

* ook vege­ta­risch te bestellen

Hoofd­ge­rech­ten € 25,00

Dora­de­fi­let *
Romes­co — Wor­tel — Pas­ti­naak — Tomaat
***
Een­den­borst­fi­let *
Topi­nam­boer — Kruid­koek — Stoof­peer — Garam Marsala
***
Long­haas *
Schor­se­neer — Biet — Kool­raap — Appel — Cèpes

 

* ook vege­ta­risch te bestellen

Des­serts € 9,00

Snic­kers
Cho­co­la­de — Brow­nie — Kara­mel — Noten
***
Bas­tog­ne Ganache
Wit­te Cho­co­la­de — Lemon Curd — Sinaas­ap­pel — Mandarijn
***
Euro­pe­se Kazen
Drie soor­ten Euro­pe­se kazen — Vij­gen­ta­pe­na­de — Appel­stroop — Walnoten -
Drui­ven — Vijgenrozijnenbrood

Wij han­te­ren de vol­gen­de maatregelen:
— diner op de hotelkamer
— houdt reke­ning met ande­re gas­ten en personeel
— na 20.00 uur verkopen/schenken wij geen alco­ho­li­sche dran­ken meer
— bij de ingang staat een desinfectie-zuil
— het per­so­neel vol­doet aan alle hygiënevoorschriften
— tot slot: ont­span, beleef en geniet!