Res­tau­rant

 

Momen­teel zijn wij alleen geo­pend voor onze hotel­gas­ten. Op de kamer staat een opge­dek­te tafel waar u heer­lijk kunt genie­ten van het diner. Er wordt door chef-kok Marc Boti, sous-chef Andy Mees­ter en hun jon­ge, talent­vol­le keu­ken­team inter­na­ti­o­naal en ver­ras­send gekookt.
Hoog Hol­ten is door Miche­lin voor het 10e jaar op rij bekroond met een Bib Gour­mand, wat staat voor een uit­ste­ken­de prijs/kwaliteit verhouding.
Joseph Dover­mann en Kri­sty Nij­land zor­gen voor mooie bij­pas­sen­de wij­nen bij de gerechten.
Geo­pend van maan­dag t/m zon­dag 17:00 — 20:00 uur.

 

Voor­ge­rech­ten € 12,50

Beef tata­ki
Kori­an­der — Pon­zu — Radijs — Edamame
***
Zacht gegaar­de rode mul
Stro­ga­noff — Ven­kel — Haris­sa — Kruiden
***
Gekon­fij­te bataat
Gei­ten­kaas — Aman­del — Tor­til­la — Bosui

Tus­sen­ge­rech­ten € 10,00

Konijn­fi­let
Lin­zen — Sinaas­ap­pel — Ker­rie — Bimi
***
Gema­ri­neer­de makreel
Ven­kel — Sesam — Bloem­kool — Ponzu
***
Gepof­te koolrabi
Pas­ti­naak — Bos­peen — Par­me­zaan — Dille

Hoofd­ge­rech­ten € 25,00

Sim­men­ta­ler rund *
Rood­lof- Biet — Sja­lot — Specerijen
***
Kalfs­su­ka­de *
Bos­peen — Ui — Pom­mes Dau­phi­ne — Serranoham
***
Rood­baars­fi­let *
Gort — Tomaat — Kreeft — Bloemkool

 

* ook vege­ta­risch te bestellen

Des­serts € 9,00

Rabar­ber cremeux
Citrus — Lychee — Limoen — Gember
***
Yog­hurt bavarois
Stroop­wa­fel — Sinaas­ap­pel — Pas­sie­vrucht — Karamel
***
Euro­pe­se kazen
Vier soor­ten Euro­pe­se kazen — Vij­gen­ta­pe­na­de — Appel­stroop — Walnoten -
Drui­ven — Vijgenrozijnenbrood

Wij han­te­ren de vol­gen­de maatregelen:
— diner op de hotelkamer
— houdt reke­ning met ande­re gas­ten en personeel
— na 20.00 uur verkopen/schenken wij geen alco­ho­li­sche dran­ken meer
— bij de ingang staat een desinfectie-zuil
— het per­so­neel vol­doet aan alle hygiënevoorschriften
— tot slot: ont­span, beleef en geniet!